Clinic / Workshop


Clinic

Wil je voor een bedrijf, vereniging, schoolklas of bijvoorbeeld een groep familie of vrienden een leuke ontspannende middag of avond organiseren, eventueel in wedstrijd verband? Laat dan je doelgerichtheid zien tijdens een handboog-clinic!

Bij een workshop of, zoals wij het noemen, een clinic, kun je na een korte instructie direct zelf aan de slag. Een schot in de roos is en blijft een uitdaging, maar je begint rustig met de opdracht om het blazoen te raken. Nadat alle deelnemers hebben kunnen experimenteren, begint de competitie. Ontdek de verborgen talenten van je collega’s en vergelijk jullie doelgerichtheid!

 

“Het was een geweldige middag! Ik had nooit gedacht dat ik het zo snel zou kunnen!” -P. Schokker (Woningstichting Weststellingwerf)

 

Wij kunnen een clinic ter plaatse verzorgen of je kunt bij ons op het trainingsveld of binnenlocatie terecht. Een clinic verzorgen wij van 5 tot max. 30 personen. Iedere schutter zal 30 pijlen schieten in c.a. 2 uur tijd. (afhankelijk van de groepssamenstelling) Een clinic kost € 15,– per persoon. Indien de clinic bij u ter plaatse wordt gegeven komt hier de declaratie van de kilometers nog bij. In alle gevallen zorgen wij voor de benodigde materialen. Indien u op een eigen terrein wilt boogschieten dient u natuurlijk altijd te zorgen voor een veilige plek.

Een mogelijke datum en tijd is afhankelijk van verenigingsactiviteiten en het beschikbaar zijn van vrijwilligers om een en ander te begeleiden.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en meer informatie!