Upgrade van ons veld


Ons schietveld heeft afgelopen zondag een hoognodige upgrade gekregen. Alle bokken en een aantal doelpakken waren nodig aan vervanging toe. We hebben het grondig aangepakt. De zeven bokken die er nog stonden hebben we op één na allemaal gesloopt. De 50-meter bok is blijven staan. Daarna hebben we zeven nieuwe bokken getimmerd. Dat is dus één extra bok. Op de 10-meter lijn staan nu twee bokken, zodat we beginnende schutters en proeflessers beter kunnen accommoderen. Ook is de meet (de lijn waar vanaf je schiet) verlegd zodat alle afstanden goed kloppen. Nu kan er écht op de afstand van 50 meter worden geschoten. Al met al dus een behoorlijke opwaardering van ons schietveld.

Het was een mooie klus, en we hadden er perfect weer bij. Mayke, Wim, Wim, Gerbrand, Mark en Emiel werkten als een geoliede machine (wat niet echt opging voor de gehuurde grondboor…). Dank voor jullie inzet! Er is een enorme berg werk verzet, maar ruim voor het einde van de dag was het klaar. Ajeto!

Nu kan het veld er weer een lange tijd tegenaan. Door het extra 10-meter doel kunnen de clinics ook beter worden georganiseerd. Ik ben trots op het resultaat!