Winter Animal Lelystad – 2011


Ook in 2011 hebben we onze eerste 3D wedstrijd in Lelystad geschoten bij de Winter animal van Artemis. Het was een hele mooie dag (+/- 10 graden) met een lekker zonnetje erbij. Doordat er zaterdag ook geschoten was, was de grond wel erg glibberig door de dikke laag modder.

Door een aantal afzeggingen zaten Dirk, Annie, Jantina en Harmjan samen in een groep. Onderweg heeft dit geleidt tot een stijve staart van een neushoorn… Paul en Denys zaten ook samen in een groep. Ze gingen voor het eerst mee naar een 3D wedstrijd. Beiden vonden dit erg spannend. Het ging ze allebei goed af. Denys is eerste geworden bij de Heren Jeugd Freestyle Recurve en Paul heeft het heel goed gedaan tussen de grote groep Longbow-ers.

Het was een geslaagde dag. Naast Denys zijn Dirk (Heren Senioren Barebow Recurve), Jantina (Dames Senioren Barebow Recurve) en Annie (Dames Senioren Longbow) ook met een beker van voor een eerste plaats naar huis gegaan. Harmjan heeft met zijn nieuwe compound boog ook erg goed geschoten.

Jantina

Uitslag Winter Animal Lelystad