Oestertoernooi – maart 2011Al weken van tevoren had ik het er elke training over. Nathalie, Alfred en ik zouden 27 maart naar het ouderwets gezellige oestertoernooi op Texel.

27 maart was de dag van de ingang van de zomertijd. Nu is 6 uur opstaan vroeg. Maar aangezien het in oude tijd 5 uur is het eigenlijk nog vroeger. Toch was het ons allen gelukt en waren we op tijd op weg richting de boot. Al in de auto was te zien dat het een mooie dag zou worden. Het zonnetje scheen en zou die dag nog tot laat in de avond goed schijnen.

De wedstrijd verliep goed. Tenminste… wanneer we het over de sfeer en de gezelligheid hebben. Onze punten, alhoewel karig, verdienden toch een paar prijsjes. Alfred werd met 509 punten 3e van de vijf compound heren. Ik werd zelf met 422 punten 3e van de vier recurve dames. Nathalie moest helaas na de 1e heul ophouden vanwege schouderproblemen en verdiende de vierde plek in de catergorie dames recurve.

Na zo’n actieve wedstrijd zijn we nog even naar het strand gegaan voor een verfrissende wandeling en hebben we genoten van een lekkere maaltijd bij strandpaal 20.

Zeker voor herhaling vatbaar 😉

-Nin