Dag van de Handboogsport


6 november 2016 vindt de 8e editie plaats van de jaarlijkse Dag van de Handboogsport. Ditmaal op sportcentrum Papendal met thema “van Bond naar Bondgenoot”.

Gedurende de dag vinden er een tiental workshops plaats, kun je schieten met Oranje en kun je je energie kwijt met een actief programma ArcheryAttack.

Voor meer informatie en tickets, bekijk de site van de NHB


Tijdens de Dag van de Handboogsport op 6 november worden ook weer de jaarlijkse handboogawards uitgereikt. Daarvoor vragen we jullie om nominaties voor Vereniging en Vrijwilliger van het jaar.
Vereniging van het Jaar 2016
De verenigingen zijn het kloppend hart van de Handboogsport. We zien dagelijkse mooie initiatieven bij de verenigingen die groei voor de sport betekenen. De titel ‘Handboogvereniging van het Jaar’ biedt voor de vereniging mogelijk (nieuwe) ingangen naar partners zoals overheden, scholen en sponsoren.
 
Naast een prachtige plaquette krijgt de winnaar van Vereniging van het Jaar 2016 van de NHB ondersteuning in promotie van de vereniging ter waarde van EUR500,-
 
Vrijwilliger van het Jaar 2016
Vrijwilligers dragen de verenigingen. Zij maken de sport mogelijk. Bestuurders, trainers, ouders, barmedewerkers, de materialenman: niemand kan gemist worden! Met deze Award willen we die mensen eren die die met zoveel passie en energie een tegenslag weten om te buigen naar iets positiefs, die verenigingen dragen en die de sport maken tot wat ze is.
 
De winnaar van Vrijwilliger van het Jaar 2016 ontvangt dit jaar naast de plaquette een prachtige prijs waarmee hij/zij de handboogsport nog meer kan ondersteunen.
______
 
Nominaties kunnen tot uiterlijk vrijdag 28 oktober as worden gemaild naar handboogawards@handboogsport.nl ovv handboogawards 2016